Bio-kruiden

 

De moderne consument wordt almaar bewuster van wat hij koopt. STOP Spices zet al jaren alles op alles om een duurzaam product aan te bieden met respect voor mens en natuur, en vandaag nemen we daarin graag de volgende stap. U bestelt bij ons nu ook bio-kruiden met afname hoeveelheden vanaf 25 kg en kunt daarin kiezen tussen onze enkelvoudige kruiden, onze mixen en onze oliemarinades. Maak gebruik van ons uniek totaalconcept, waarbij we u begeleiden bij het creëren van uw private label of tailor-made creaties.

Uw partner in duurzaamheid

 

Onze bio-kruiden worden gescheiden opgeslagen en verwerkt om de zuiverheid van de biologische grondstoffen te garanderen. Ons personeel is hier speciaal voor opgeleid en alle richtlijnen worden tot in de puntjes opgevolgd. Daardoor kregen we van de bevoegde instanties ons biologisch certificaat: uw garantie voor een hoog-kwalitatief eindproduct met respect voor de bio-wetgeving.

 

Daarnaast zetten we ons ook op andere manieren in voor het verhogen van de duurzaamheid van onze producten. Zo rustten we onze productie- en opslaglocaties uit met LED-verlichting – goed voor een vermindering in elektriciteitsgebruik van maar liefst 35%  – en zien we erop toe dat handelaren in Malawi een eerlijke prijs krijgen voor de producten die ze met hart en ziel geteeld hebben. Ook kiezen we er bewust voor om onze verpakkingen tot een minimum te beperken. U bestelt onze kruiden dus altijd met een gerust hart.

Contacteer Ons

Ook Bio Mixen of Marinades mogelijk!

 

Enkelvoudige kruiden en specerijen met een bio-certificaat.

Bio-mixen en bio-marinades maken we altijd op basis van uw smaken en ideeën.

Meer weten over onze bio-kruiden?  Wij vertellen u er graag alles over.