U bestelt onze kwalitatieve kruiden en kruidenmixen al vanaf 25kg. In ons gamma vindt u enkelvoudige kruiden, specerijen, hulpstoffen, additieven en paneermeel, maar uiteraard ook samengestelde mixen voor vlees, vis, decoratie en andere voedingsmiddelen zoals sauzen, kant en klare gerechten en alles voor de zoete sector. Bestel ze om te verwerken, of breng ze op de markt onder een private label. Wij bieden hierin een uniek totaalconcept en begeleiden u bij het uitwerken van het idee, het creëren van een smakenpalet op maat van uw product en het ontwerpen van een pittige verpakking.

Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Hieronder vindt u ons gamma aan enkelvoudige kruiden. Bij STOP Spices geniet u van korte levertermijnen, kleine minimum afnamehoeveelheden, duurzame verpakkingslijnen, gegarandeerde traceerbaarheid, een transparante prijscalculatie en uiteraard onze ongeëvenaarde kwaliteit.

 

Meer

Doe beroep op onze jarenlange expertise en laat u verrassen door onze unieke en overheerlijke marinades. Wij garanderen u een correcte, snelle en flexibele productie en uitlevering.

 

Meer

TTS (Thermal Treaded Spices) behandeling van kruiden en specerijen is gebaseerd op het principe LTLT (Low Temperature Long Time) in een gesloten systeem met lage overdruk.

Temperatuur en behandelingstijd varieert naargelang de herkomst van het product (tropisch en gematigd klimaat) en de oorspronkelijke besmetting. Het gesloten systeem met lage overdruk voorkomt verdamping en smaakverlies. Her-contaminatie in de oorspronkelijke verpakking is bij normaal gebruik uitgesloten.

 

Meer

Ons in-house R&D team gaat steeds op zoek naar de optimale smaak voor elk product. Doordat wij erg flexibel te werk gaan, brengt ook u uw nieuwe producten in een recordtempo op de markt.

 

Meer

Niet gevonden wat u zocht? contacteer ons!

 

Het is onmogelijk om alle mogelijke kruiden hier op te sommen,
indien u meer informatie wenst over onze mogelijkheden kan u ons contacteren
via onderstaande button!

Contacteer ons