Samenstellingen en functionele mixen

Ons in-house R&D team gaat steeds op zoek naar de optimale smaak voor elk product. Doordat wij erg flexibel te werk gaan, brengt ook u uw nieuwe producten in een recordtempo op de markt.

Vlees

Kruiden- en compleet mixen voor het op smaak brengen van:

  • Gehakt-, americain en worsten
  • Bloedbereidingen
  • Kookworsten
  • Kookzouterij
  • Kopbereidingen
  • Leverbereidingen
  • Rauwe zouterij
  • Vleesbroden
  • Droge worst

Wij behandelen zowel gemalen als hele kruiden en specerijen.

Vis

Kruiden- en compleet mixen voor het op smaak brengen van

  • Gekookte vis
  • Gebakken vis
  • Visbereidingen

Gerechten

  • Kruiden verschillende producten voor het bereiden van aardappel- en groentegerechten, kroketten, sauzen, bindingen, paella’s, pizza’s, tepanyaki’s, wok, …

Decoraties

  • Panademix: Decoratieve gekleurde en gekruide paneren
  • Topping: Decoratieve kruidenmixen
  • Kleefkruiden: Decoratieve of fijne kruiden mixen met een kleefsysteem om
    aan het vlees/vis oppervlak te kleven.